Sevgililer Gününe Özel En Romantik Kolye Modelleri13th Şubat 2017

Sevgililer gününde bayan sevgiliye hediye almak hiç kimse için kolay olmamıştır. Çünkü en özel günlerden birisi olan bu gün, sevgilinize ona olan sevginizi sözlerle dile getireceğiniz, gelecek günlere umutla bakacağınız özel günlerin en romantik olanıdır.
Hediye seçimlerinizi genellikle aksesuarlardan yana yapmanız sizin için gayet güzel bir jest olacaktır. Çünkü aksesuar ve takılar kadınların asla vazgeçmediği en değerli ziynet eşyalarıdır. Her zevke, beğeniye ve tarza uygun kolyeler ise bu ziynet eşyaları arasında ilk sırada yer alıyor. Bu yazımızda ise sizlere yüzlerce kolye çeşitlerimiz arasından en romantik kolye modelleri listesi oluşturduk. Çünkü, eğer 14 Şubat sevgilinizle size özel aşk dolu bir gün ise özellikle, alacağınız hediyelerde bunu hissettirmelisiniz…

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Sonsuz Kalp Kolye

 sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri
2017 takı modasında en sık rastalanan detay diğer yıllardan farklı olarak; gümüşte ya da altında ek olarak renkli zirkon taş kullanılması. Özellikle mor, pembe, kırmızı gibi romantik renkler ise gümüş kolye modelleri tasarımında kullanılarak sizlerin beğenisine sunuluyor.

925 Ayar Gümüş Tek Taş Canım Yazılı Kolye

sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri

0.12 – 0.10 Karat Pırlanta Kolye

 sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri
Sevdiği erkekten pırlanta alan kadın biliyordur ki kendisinden daha değerli hiç kimse yoktur. Çünkü pırlantanın insanların kalbine dokunan bir yanı vardır. Ondan daha güzel tasarımlar, değerli altınlar da bulabilirsiniz ancak hiçbir şey pırlantanın yerini doldurmaz. Tektaş pırlanta yüzük yerine, pırlanta kolye almak ise eşinizi hem şaşırtıp hem de çok mutlu edecek!

Zirkon Taşlı Rodyum Kalbimin Gülü Kolye (Siyah)sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri

925 Ayar Gümüş Sıralı Pembe Zirkon Taşlı Yıldız Model Kolye

 sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri
Çok naif kişiler için kullanılan bir kelime vardır, bilir misiniz; “çıtı- pıtı”. Kötü bir şey değil tabi ki bu kelime. O kişinin ne kadar kırılgan ve zarif olduğunu belirtmek için, beğeni anlamında kullanılır. İşte bu kolye de tam anlamıyla çıtı pıtı! Üzerindeki minik zirkon taşlar ve zincirin renk uyumuyla ve tasarımıyla göze şirin gelirken bir yandan da zarifliğini gözler önüne seriyor…

925 Ayar Gümüş Renkli Zirkon Taşlı Laleli Vav Kolye

sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri

Gümüş Sedef Üzerine Yusufcuk Kolye

 sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri
Yusufçuk ve sedefin birleştirilmesi ortaya çok narin bir tasarım çıkarmış. Aynı bu kolyedeki gibi, hediyenizin romantik olması için illaki göze batan bir sürü kalp ya da  “ben romantik bir hediyeyim” diye bağıran detaylar olmasına gerek yok. Üzerindeki sembollerle dahi oldukça romantik seçimler yapabilirsiniz.

 925 Ayar Gümüş Evlendik Kolye

 sevgililer-gunune-ozel-en-romantik-kolye-modelleri

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir