Akrep Burçlarına Ne Hediye Alınır?2nd Ocak 2017

Hayatlarının her anını son dakikalarıymışcasına büyük heyecan ve gizemle yaşayan akrep burçları için yılbaşı ve kutlamalar kadar değerli başka bir şey var mıdır acaba? Çünkü diğer insanlar da ilk defa kendileri gibi heyecanlı ve doya doya yaşamak isteyen dileklere sahip olurlar bu günde.
Herkesin aklında, yılbaşı hediyesi ne zaman verilmeli diye bir soru oluşur ya, eğer hediyeyi bir akrep burcuna verecekseniz, bu gün yılbaşı akşamı olsa çok iyi olur.
Bir de hediye edeceğiniz kişi bay- bayan fark etmez ; hediyeniz kıyafet olacaksa sıcak tutan, tüylü- kürklü kıyafetlerden uzak durmalısınız.  İlla kıyafet tercih edecekseniz, mutlaka onun zevkine uygun olmalıdır. Hatta bütün hediyeleriniz için bunu söyleyebilirim. Ne alırsanız alın mutlaka o kişinin tam tarzına göre alın derim. Çünkü akrepler sivri dilleri sayesinde beğenmediklerini gayet rahat bir şekilde söyleyebilirler.

925 Ayar Gümüş Arma Püskül Koyu Kırmızı Sıkma Kehribar

akrep-burclarina-ne-hediye-alinir

925 Ayar Gümüş Kırmızı Siyah Renk Kelebek Model Bileklik

akrep-burclarina-ne-hediye-alinir

Kırmızı ve tonlarına dair her şeyi alabileceğiniz akrep burçları, detaylara fark ettirmeseler de gayet de dikkat ederler. Özellikle renk uyumları ve görünüşleriyle dikkatlerini çekeceğiniz hediyeler seçmeniz çok doğru bir karar olacaktır.

925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Kırmızı Kalp Kolye

 akrep-burclarina-ne-hediye-alinir

Otantik İşlemeli Kırmızı Mineli Osmanlı Arma Gümüş Yüzük

 akrep-burclarina-ne-hediye-alinir

Hediye alacağınız söz konusu akrep burcu olan kişi erkek ise, ilgi alanlarına göre hediyelerinizde tarihe ilgisi olup olmamasını kriter olarak alıp böyle bir yüzük tercih edebilirsiniz.

Cadde Temalı Paravan Kanvas Tablo

akrep-burclarina-ne-hediye-alinir
Söz konusu akrep ise, macera ve heyecan da beraberinde gelir! Bu tablo ise, şehrin tüm heyecanını kalabalığını barındırıyor. Neden hediyelerinizde yer almasın değil mi?

3D Led Lamba 16 Renk – Model -38

akrep-burclarina-ne-hediye-alinir

3D Led Lamba 16 Renk – Model -33

akrep-burclarina-ne-hediye-alinir
 Kamera, büyüteç gibi aletlere ilgisi olan akrep burçlarına yılbaşı hediyesi olarak içerisinde kamera teması bulunan hediyeler de seçebilirsiniz.
About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir