Koç Burçlarına Alınabilecek Yılbaşı Hediyesi Önerileri11th Aralık 2016

Yılbaşına çok az bir zaman kalmışken herkesi saran ne hediye alacağım telaşı sizi de kuşattı mı ? O zaman devreye biz giriyoruz!
Bildiğimiz gibi, sevdiklerimize özel günlerde hediye almak onları mutlu eden aynı zamanda mutluluğumuzu paylaştığımız bir harekettir. Tabi mutluluğu paylaşıyoruz da, o hediyeleri bulup seçene kadar neler çekiyoruz neler! Çünkü herkesin beğenisi, zevki farklı ve biz de bütün hediye alacağımız kişileri tek tek düşünüp beğenilerine göre bir şeyler almak zorundayız. Bu söylediklerimizin hepsi tatlı telaşlar ama değil mi?
Sonuçta biz de sevdiklerimizden hediye aldığımızda çok mutlu oluyoruz ama onların hediye seçerken neler yaptıklarını, düşündüklerini bilmiyoruz.
Her beğeniye ve ilgi alanına göre hediye seçmek eğer hediye alacağınız kişi sayısı çoksa biraz zorlayabilir. Bu nedenle biz de burçlara göre yılbaşı hediyesi seçenekleri başlığı altında, bütün burçlara uygun hediye önerilerinde bulunacağız.
Burçların insan yaşamına etkisi çoğu zaman fark etmesek de o kadar çok ki… Bunu fark etmenin ilk yolu, sevdiklerinizin burçlarına göre alacağınız hediyeleri ne kadar beğendiklerini görmek olacak.

Bu yazımızda koç burçlarına alınabilecek yılbaşı hediyesi önerilerinde bulunacağım…

Öncelikle, koç burcu kişiler sizin de bileceğiniz gibi genellikle aceleci, sabırsız, düşünmeden karar veren ve hiçbir şeyden yılmayan, maceracı, amacından caymayan zorlamalara katlanamayan yapıya sahip olurlar. Onlara hediye seçmek konusunda çok dikkatli olmalısınız. En basitinden koç burcu bayanlara alacağınız bir kolyenin zincirinin rahatsız etmemesi ya da taşlarında ince ayrıntılar gibi rahatsız eden tasarıma sahip olmaması gerekir…

Gümüş Rose Kaplama Uçan Balon Kolye

koc-burclarına-alinabilecek-yilbasi-hediyesi-onerileri
Örneğin özgür ruhlu koç burçlarına alabileceğiniz anlamlı ve sembolik bir kolye onları çok mutlu edecektir.

Wesse Erkek Kol Saati (Model-9)

koc-burclarina-alinabilecek-yilbasi-hediyesi-onerileri

Nerede, ne zaman, ne yapacağı belli olmayan koçlara alacağınız saatlerin de gayet sağlam olması gerekiyor. Bu modelimiz ise hem dayanıklılık hem de beğeni açısından koç burçlarının kollarından çıkarmayacağı bir saat.

Uçan Kuşlar Temalı Paravan Kanvas Tablo

koc-burclarina-alinabilecek-yilbasi-hediyesi-onerileri
Bu burca sahip sevdiklerinize alabileceğiniz kanvas tablolarda kırmızı ve tonları (açık ya da koyu )  olması çok önemliyken doğa temalı tablolar seçmeniz de önemlidir. Hatta özgürlüğü ve doğanın hareketliliğini anlatan kanvas tablo modelleri çok daha ideal bir hediye olacaktır.
    Bu bir kaç hediye seçeneğinin yanı sıra, her burca karşılık bir doğal taş vardır. Doğal taşların faydaları olduğuna inanılıp aksesuarlarda kullanılıyor. Hani inanınca gerçek olur olayı var ya, işte o tam da burada devreye giriyor!
Koç burcuna alınması gereken doğal taş takılar ise…

925 Ayar Gümüşlü Ametist Doğaltaş Kolye

koc-burclarina-alinabilecek-yilbasi-hediyesi-onerileri

Arpa Kesim Hematit Doğaltaş Tesbih

koc-burclarina-alinabilecek-yilbasi-hediyesi-onerileri

Yaşam enerjisi yüksek, bütün zorluklarla mücadele edip galip gelme gücüne sahip koç burçlarının güçlerine güç katacak bir doğal taş olan hematit taşının, aynı zamanda bünyeye destek ve iyileşme gücü de verdiğine inanılıyor.

925 Ayar Gümüş Akuamarin Taşlı Küpe ve Semazen Saat Kombini

 koc-burclarina-alinabilecek-yilbasi-hediyesi-onerileri

Fasetalı Kesim Kırmızı Akik Tesbih – Oval Akik Taşlı 925 Ayar Gümüş Tuğra Yüzük Kombini

koc-burclarina-alinabilecek-yilbasi-hediyesi-onerileri

Bir koç burcuna alabileceğiniz takılarda taşların kırmızı ağırlıklı renklerde olması hediyeyi daha özel kılacaktır. Aynı şekilde hediyede semboller olması ve üzerinde emek verilmiş olması bir koç burcunun gözünden asla kaçmaz…

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir