Boğa Burçlarına Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?13th Aralık 2016

Burçların hayatımıza ve kişiliklerimize olan etkisi göz ardı edilemez bunun hepimiz farkındayız. Öyle her hareketimizde Merkür’ e Venüs’ e göre davranmaktan vs. bahsetmiyorum. Mesela kişiliğiniz, neler yaptığınız ve davranışlarınız genellikle burçlarınızın bir özelliği.
Yılbaşında hediye almak ise hepimizi gayet zorlayan çoğunlukla uzun araştırmalar gerektiren bir olay. Çünkü kime aldığımız kadar aldığımız hediyelerin kişiye uygunluğu, zevklere hitap etmesi de önemlidir.
Mesela yılbaşı hediyesi olarak gösterişten uzak takıları tercih eden birisine alacağınız aşırı gösterişli bir takı pek uygun olmayacaktır.
Biz de hediye fikirlerinizde daha net kararlar verebilmeniz için sevdiklerinizin burçlarına uygun hediyeleri belirledik. Bu yazıda ise, boğa burçlarına uygun yılbaşı hediyesi seçeneklerimizden bahsettik.

925 Ayar Gümüş Sıralı Turkuaz Taşlı Kolye

boga-burclarina-yilbasi-hediyesi-ne-alinir
Sakinliği ve huzuru seven boğa burçlarının en güzel özellikleri, sakinliklerini korumak istemeleridir. Bunu sağlamak için de doğal taşlar devreye giriyor. Rengi ve tasarımıyla huzur veren bu turkuaz taşı gümüş kolye negatif enerji alıp götürmesiyle biliniyor.

Vav Tasarım Turkuaz Doğaltaş Bileklik

boga-burclarina-yilbasi-hediyesi-ne-alinir

Akik Doğaltaş Bileklik (Model-4)

boga-burclarina-yilbasi-hediyesi-ne-alinir
Boğa burçlarına alabileceğiniz, doğal taş takı haricindeki hediye seçeneklerimiz de var. Ama öncelikle, bir boğa burcuna alacağınız her hediye küçük de olsa romantik bir şeyler olmasına önem verseniz çok daha iyi olur.

5 Parça Bahar Manzaralı Kanvas Tablo (Model-2)

boga-burclarina-yilbasi-hediyesi-ne-alinir

Romantik dokunuşlu tasarımlardan bahsetmişken, boğa burçları huzura düşkün oldukları kadar huzur veren temaları sürekli gözlerinin önünde bulundurmaya, izlemeye de bayılırlar.

Swarovski Taşlı Çarık Biblo

boga-burclarina-yilbasi-hediyesi-ne-alinir
Ev aksesuarlarına düşkün olan boğa burçlarına alacağınız hediyelerde bu biblodaki swarovski taş işlemesi gibi dokular olması da hediyenin ve sizin artı puan hanenizde kocaman puanlar ekleyecek !

925 Ayar Gümüş Erkek Alyans

 boga-burclarina-yilbasi-hediyesi-ne-alinir

Hayatı dokunarak hissetmeyi seven boğa burcu sevgilinize, parmağında olduğu sürece sizi sevecekleri harika bir tasarım…

El İşi Seramik Biblo(Model-2)

boga-burclarina-yilbasi-hediyesi-ne-alinir

Çevrenizde eğer boğa burcu yakınlarınız varsa daha iyi bilirsiniz ama, boğalar dünyanın uğultusundan müzik çıkarıp kendisini sakinleştirebilecek aynı pozitif enerjiyi çevresine yayabilecek insanlardır. Sanırım böyle kişilere, rengiyle de tasarımıyla da huzur veren bu hoş bibloyu almak en doğru davranışlarınızdan birisi olacaktır!

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir