Başak Burçlarına Özel Yeni Yıl Hediyeleri27th Aralık 2016

2017 sevdiklerinizin yılı olsun istiyorsanız yeni yıla çok az bir süre kala bu işi hemen halletmelisiniz. Çünkü yeni yıla sevdiklerinizi mutlu ederek, onların hayatlarında izler bırakarak girmeniz sizin için çok büyük bir ilerleme olacak.
Sevdiklerinize alacağınız yılbaşı hediyelerini, seçim yapmadan önce kategorilendirmek yapacağınız en doğru iş olacaktır. Örneğin, arkadaşlarınızdan ya da ailenizden hediye alacağınız birisine ne alacağınızı, her beğeniye her zevke göre seçmeniz gerekiyor. Bu kez, bir çok seçenek beliriyor önünüzde yani listenizi özelleştirmek için yaptığınız liste bu kez daha uzun, daha karmaşık hale gelecek.
Listenizi daha aza indirgemek ve hediyelerinizde daha doğru seçimler yapabilmeniz için burçlara göre hediye sınıflandırması yaptık. Bu yazımızda ise başak burçlarına yeni yıl hediyesi önerilerinde bulunduk.

Öncelikle, başak burçları, dakik, ruhsal ve fiziksel sağlığına düşkün kişilerdir. Ayrıca başak burçları gösterişten uzak, kullanışlı, pratik ve günlük hayatı kolaylaştıracak hediyelere ve aksesuarlara bayılırlar.
Bu ürünlerimizden bazılarına yer verdiğimiz listemiz…

Daniel Klein 8680161505662 Erkek Kol Saati

 basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri

Daniel Klein 8680161505259 Erkek Kol Saati

 basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri
Başak burçlarının dakik olmasından bahsetmişken, saat almanızı önermemek olmazdı zaten. Saatlerinizde de sade ve günlük kullanılabilen hediyeler seçmeniz çok daha doğru bir karar olacaktır.

Doliche Bayan Kol Saati (dw5003)

 basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri

925 Ayar Gümüş Aşk Kolyesi ve Özel Parfüm Seti

basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri

Sadelikten yana olan başak burçları aynı zamanda huzura ve güzel kokuya da düşkündürler. Alacağınız bu güzel set ise tam sevdiklerinize özel tasarlanmış…

Sokak Temalı Saatli Kanvas Tablo

basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri

Bahar Temalı Saatli Kanvas Tablo

 basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri

Bu tablolarda olduğu gibi, başakların hediyelerinde görmek isteyeceği en güzel detay saattir. Tablo tasarımı ve üzerindeki kaliteli baskısı ise başak burcu sevdiklerinizin evlerinin en güzel köşesinde yerini alacak.

Gümüş Arma Püsküllü Teşkilat-ı Mahsusa İmameli Obsidyen Doğaltaş Tesbih

basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri

Her burcun kendine özel doğal taşı vardır. Obsidyen taşı ise ruh huzuruna düşkün başaklar için birebir bir doğal taştır. Çünkü obsidyen, bilinçaltındaki kaygıları engeller…

925 Ayar Gümüşlü Yeşim Taşı Küpe ve Kolye

basak-burclarina-ozel-yeni-yil-hediyeleri

Huzur ve mutluluğun temsilcisi yeşim taşı, psikolojik sıkıntıların giderilmesini ve vücuttaki ağrıların dinmesini sağlamasıyla biliniyor. Ayrıca, renk ve tasarım olarak da bayanların severek kullanacağı bu kolye ve küpe ikilisi, yılbaşı hediyelerinde mutlaka bir başak burcuna seçebileceğiniz bir hediye alternatifi.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir