14 Ayar Altın Tesbih Modelleri3rd Aralık 2016

Altın genellikle bayanların aksesuarlarında kullanılan ve sıklıkla tercih edilen maddi ve manevi olarak oldukça değerli bir elementtir. Erkeklerde ise saat, kol düğmesi ve zincir gibi aksesuarlarda görüyoruz. Artık bu listeye tesbih de eklenerek tasarımların özel ve değerli olmasına katkı yapılmış oldu.
Erkeklerde altın tesbih sık karşılaşılan bir tesbih çeşidi olmasa da, koleksiyoncular ve altının ağırlığı ve şıklığını sevenler için harika tasarımlara sahipler.
Sevdiklerinize 14 ayar altın tesbih hediye etmek, kendisini en az altın takı alınan bayan kadar değerli hissettirecektir.
Tasarım ve işçilikleriyle birbirinden özel ve değerli altın tesbih modelini sizler için derleyip en şık listemizi hazırladık…

14 Ayar Altın Püsküllü Küre Kesim İnci Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri
İnci neredeyse tesbihlerde hiç rastlamadığımız bir modelken bu tasarımda inci, altın ve ay-yıldız birleşerek mükemmel bir tesbih ortaya çıkmış. Renklerinin yumuşaklığı ve tesbihin hafifliğini hissetmek ise size ya da hediye ettiğiniz sevdiklerinize özel…

14 Ayar Altın Mavi Bordo Taraftar Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri

14 Ayar Arpa Kesim Püsküllü Altın Tesbih

 14-ayar-altin-tesbih-modelleri

14 Ayar Altın Süslemeli Fasetalı Kesim Tesbih

 14-ayar-altin-tesbih-modelleri

Altın tesbihlerin genellikle renginin parlaklığı dikkat çekerken, bu tasarımda yalnızca süslemede altın kullanılması ve aynı zamanda taşlarının rengi ve kesimi en özel eş işçilikleri ile bir araya gelmiş…

14 Ayar Altın Yeşil Lale Model Tesbih

 14-ayar-altin-tesbih-modelleri

Fasetalı Kesim Kuvars Altın Püsküllü Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri

Kuvars kristali ile kullanılınca doğal taş olarak değerlendirilip; negatif enerjiyi aldığına, bünyeye huzur verdiğine inanılır. Bu tesbihte ise altın süsleme kullanılıp kuvarsın ince işçiliklerle kesimi sayesinde tam koleksiyonlara uygun bir tasarım meydana getirilmiş.

14 Ayar Altın Ayyıldız Püsküllü Küre Kesim Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri

14 Ayar Altın Küre Kesim Özel Model Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri

14 Ayar Özel Küre Kesim Desenli Altın Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri
Tesbih koleksiyonunuz varsa, bu parça koleksiyonun ışıl ışıl parlamasını sağlayacak eğer henüz bir koleksiyonunuz yoksa da bu tesbih koleksiyon yapmaya başlamanız için harika bir fırsat!

14 Ayar Küre Kesim Yaldız Desenli Sarı Lacivert Altın Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri

14 Ayar Altın Örme Kazaz Tesbih

14-ayar-altin-tesbih-modelleri

Kazaz tesbihler bu kez altın tasarımıyla kullanılmış. El örmesindeki ince işçilik ise beğenerek kullanılması için güzel bir sebep. Diğer tüm özel tesbihler gibi bu da koleksiyonunuzu ışıldatacak bir model.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir