Sonsuzluğu Yakalamak İsteyen Çiftlere Özel Alyans Modelleri4th Ağustos 2016

Alyans, sıradan bir yüzük değildir, çok anlam ifade eder. Evlilik, nişan ya da birliktelik durumlarında çiftlerin birbirlerine ait olduklarını belirtmek için kullandıkları bir nişanedir. Aynı zamanda çiftlerin birbirlerine ve sadakatlerine karşı olan güvenlerini perçinler. Bu nedenle alyanslar kesinlikle sıradan yüzükler değillerdir, güçlü bir birlikteliği temsil ederler.

Ancak alyans sıradan bir yüzük değil diye, klasik olacak diye bir şey yok. Son zamanlarda çıkan alyanslar ve dahası birazdan görecekleriniz öyle güzel ki, sadece aksesuar olarak bile çok hoş duracaklardır. Hem erkeklerin hem kadınların beğeneceği 925 ayar gümüş alyans modellerimizi sizler için derledik.

sonsuzlugu yakalamak isteyen ciftlere ozel alyanslar (1)

Gümüş rengi önceye göre alyanslarda çok daha sık kullanılıyor. Eğer siz de gümüş rengini tercih edecekseniz, ince altın çizgilerle zenginleştirilmiş bu alyansları beğeneceğinizi umuyoruz.

sonsuzlugu yakalamak isteyen ciftlere ozel alyanslar (2)

Bir kalbi tamamlamak istiyorsanız eşinizle beraber bu yüzükleri çok beğeneceğinizi düşünüyoruz. Hem çok şık hem de çok anlamlı.sonsuzlugu yakalamak isteyen ciftlere ozel alyanslar (3)

Bir çizgi şeklinde yüzüklerde yer alan pırlantalardan sıkıldıysanız alyanslara damla gibi kondurulmuş olan bu pırlantalara ne dersiniz?

sonsuzlugu yakalamak isteyen ciftlere ozel alyanslar (4)

Kesinlikle sıradanlıktan uzak bir alyans modeli istiyorsanız eğer bu siyah alyansları beğeneceğinizi düşünüyoruz. Zincir motifiyle zenginleştirilmiş, üstelik kadın için olanda iki sıra pırlanta yolu bulunduruyor.

sonsuzlugu yakalamak isteyen ciftlere ozel alyanslar (5)

Klasik her zaman iyidir diyenler için, hem klasik hem de çok şık bir model.sonsuzlugu yakalamak isteyen ciftlere ozel alyanslar (6)

Özellikle erkekler alyans konusunda sadelikten yana. Bu nedenle bu modelimizin özellikle erkekler tarafından çok sevileceğini düşünüyoruz.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir