Tesbihane de Blog Dünyasında4th Şubat 2015

Eskiden firmalar yeni Facebook sayfası veya Twitter hesabı açtığı zaman bunu her türlü platformdan duyururdu; zaman değişti, artık moda kurumsal blog açma ve bunu duyurma zamanı.

2 milyona yakın takipçi sayısıyla Facebook’un en büyük firmalarından Tesbihane her türlü platformda yer almaya ve online dünyanın imkanlarında faydalanmaya devam ediyor. Firmalar ve kurumlar arasında yeni yeni yaygınlaşan kurumsal blog açma ve yönetimi konusunda da Tesbihane erken davranan firmalardan oldu. blog.tesbihane.com sitesi bugün itibariyle hizmete açıldı. Sade ve güzel bir tema kullanan, tesbihaneblog, tesbihname, tesbihakademi altında 3 kategoriyle ve özel etiketleriyle seo çalışmalarında yeni bir atak başlatan şirket, zaten birçok kelimede dominasyonu sağlamış durumda, fakat online dünyanın acımasızlığından dolayı bir sitenin dominasyon kaybı 1 ay dahi sürmeyebiliyor. O yüzden dominasyon sağlamış firmaların kendisini ispat etmiş platformlarda çok kısa sürede pozisyon alması gerekiyor.

Tesbihane’yi yapmış olduğu çalışmadan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Kaynak : kurumsalblogdanışmanlığı sitesinden alınmıştır.

About the Author

TESBİHANE 2011 yılında kurulmuş İstanbul-Beyazıt merkezli bir firmadır. Güvenli alışveriş düsturunu e-ticaret sektörüne taşıyan firmamız, el emeği göz nuru tesbihler, özel tasarım gümüş erkek yüzükleri ve takı çeşitleri ile toptan ve perakende olarak faaliyet göstermektedir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir